Ez a honlap cookie-kat használ. Elfogadása kényelmesebbé teszi a böngészést a látogatók számára.

A plus size modellekkel négyszer annyi fehérnemű fogy!

Noha még mindig a csont-sovány modellek korszakát éljük, a háttérben már megindult a trendváltás, aminek köszönhetően egyre több teltebb, úgynevezett plus size modell is lehetőséget kap ahhoz, hogy nőiesen kerek vonalaikkal reklámozhassanak bizonyos termékeket - akár fehérneműket is.

 

 
 

Az egyik legismertebb amerikai fehérneműmárka, avagy az Adore Me pedig úgy tűnik, hogy a jövőben még nagyobb figyelmet szentel majd a duci modelleknek, hiszen legutóbbi szezonjukban három reklámfilmet is készítettek azért, hogy a gyakorlatban is megbizonyosodhassanak a plus size modellek sikeréről. 

 

A három videó közül kettőben vékony szőke és barna hajú lányok, a harmadikban pedig barna plus size modellek népszerűsítették fehérneműiket, és a statisztikák alapján egyértelműen látszott, hogy webáruházukban a kisfilmek levetítését követően akkor indult meg leginkább a forgalom, amikor a plus size modellekkel készült reklám került adásba. 

A gyártó szerint ez még nem minden: a plus size modellekkel készült reklám ugyanis a modellek megfizethetősége miatt sokkal olcsóbb is volt, ezáltal csak nyertek azon, hogy teltebb nőket állították a középpontba, ezt a szokásukat pedig a jövőben is szeretnék megtartani.

 

forrás: noihirek.hu

Tartalomhoz tartozó címkék: hír