Ez a honlap cookie-kat használ. Elfogadása kényelmesebbé teszi a böngészést a látogatók számára.

Trikók

Rendezés:

Trikók minden alkalomra

Trikót sokféle helyzetben hordunk, hiszen rengeteg alkalommal lehetnek elengedhetetlen kiegészítői az öltözetünknek. Van aki sportoláshoz használja, van aki aláöltözetként a hidegebb napokon és van aki csak szimplán ebben érzi jól magát otthon, így ezt választja egy hétvégi napra, amikor nem tervez kimozdulni. Bármilyen alkalomra is keress trikót magadnak, a Lagoon Lingerie fehérnemű webáruházban megtalálod a számodra megfelelőt.

 

Trikó alváshoz vagy utcára? Nálunk van!

Ha ing vagy blúz alá választanál, akkor nézz szét hétköznapi, spagetti trikóink között. Több színben is megtalálod őket, így mindig az aktuális outfithez tudod igazítani, hogy mit viselsz alatta. Ha esetleg pizsamaként hordanád, akkor pedig nem kell beérned egy egyszerű megoldással, hiszen több fazonú és anyagú trikót is találhatsz magadnak.

 

Szeretnél szexis lenni alvás közben is? Akkor válassz csipkés trikóink közül, melyek több színben is elérhetők. Ha inkább valami cuki, mintás felsőt választanál, akkor se félj, ilyen trikót is kínálunk!

 

Minőség és kényelem

Akármilyen anyagú vagy szabású trikót választasz is kínálatunkból, a minőség és a kényelem garantált. Így neked már csak azzal kell foglalkoznod, ami tényleg fontos, vagyis, hogy miközben csodásan festesz, a legtöbbet hozhasd ki magadból!