Ez a honlap cookie-kat használ. Elfogadása kényelmesebbé teszi a böngészést a látogatók számára.

Vastag köntös

Rendezés:

Miért válassz köntöst?

Te mit veszel fel először, amikor kilépsz a fürdőkádból vagy a zuhany alól? Hát persze, hogy egy köntöst! Ha mégsem, akkor pedig itt az ideje, hogy beszerezz egyet, hiszen csak az értheti miért is szeretik annyian, akinek legalább egy lóg a fürdőszobai fogason. Azonban egyáltalán nem mindegy milyen is az a köntös. Hiszen általában nem csak pár percre kapjuk fel kedvenc köntösünket, hanem akár hosszabb ideig is rajtunk lehet, mivel nem szeretnénk a készülődés során összekoszolni a kedvenc ruhánkat és egyébként is, sokkal kényelmesebb viselet, mint más otthoni outfitek.

Köntösök minden helyzetre!

Egy igazi nőnek nem csak egy, de akár több köntöse is lehet otthon. Hogy miért? Mert nem mindegy milyen helyzetben, milyen köntöst veszünk fel. Ha csak az alapvető kérdéseket nézzük, létezik kapucni nélküli és kapucnis változat is, ami hajmosás után igencsak hasznos tud lenni. De például nem mindenki szeret a párja előtt “slamposan” mászkálni, még fürdés után sem. Rájuk gondolva több szexis köntöst is találszt kínálatunkban!

Minőség és kényelem!

Minden köntösünk kényelmes, puha anyagból készült, hogy mindig komfortosan érezd magad bennük. Akár klasszikus pamut anyagban gondolkodsz, wellsoftot keresel, vagy a viszkózt szereted, nálunk megtalálod amire vágysz. Köntöseink gyorsan száradnak, így nem kell félned, hogy mikor veheted fel őket újra és nem kell külön figyelned rájuk fürdés után!