Ez a honlap cookie-kat használ. Elfogadása kényelmesebbé teszi a böngészést a látogatók számára.

Minden kezdet nehéz

MINDEN KEZDET NEHÉZ… GONDOLTAM NEKI VESELKEDEK A CIKKEMNEK NAGY BUZGÓN OTTHONOMBAN, NEKI IS ÜLTEM VOLNA, MAGAM ELÉ VÉVE FEHÉRNEMŰS FIÓKOM EGYES DARABJAIT A CSIPKÉSTŐL A PUSH UP-OS CSODÁKIG, MIRE LELKI SZEMEIM ELŐTT FELVILLANT EGY KÉP, AZ ÉN ÉLETEM SZERELME FELHÖRDÜL „MIT KERES AZ ASZTALON A BUGYID???”.

 

 Ezen lendülettel úgy döntöttem az ihletet inkább máshol másképp keresem, s a leadási határidő előtt pár órával Pécs egyik legnyugodtabb kávézójában ülök. de ne aggódjatok itt azért nincsenek bugyik az asztalon. Viszont új rovatunk témájához rengeteg nyersanyag és tanulmányozni való akad itt is. Ahogy leültem, s kezdtem belemélyedni a témánkba, tűnt fel, hogy egy háromfős hölgy társaság ül velem szemben, s mi másról beszélnének (hiszen véletlenek nincsenek), mint a férfiakról, s az egyik épp azt ecsetelte a többieknek, hogy most lesz az évfordulójuk párjával és milyen csodás fehérneműt vásárolt, amibe magát csomagolva szeretné meglepni.

 A fehérnemű és funkciói, hát igen kezdhetnénk így is. Hiszen indulhatunk Ádámtól és Évától. Éva fügefa levele, praktikus okokból takarta csak (s az akkori prűdebb művészetet most próbálom nem bele vonni), azonban Ádám szempontjából, eme fügefalevél érhetett fel a mostani csipke, habos babos csodákkal.--Tovább---

Mit jelent a fehérnemű színe?

SOKAKBAN MERÜL FEL A KÉRDÉS, MIT IS ÁRUL EL A FEHÉRNEMŰM SZÍNE, MI MIT JELENT? SZÁMÍT VALAMIT EGYÁLTALÁN, HOGY MILYEN A SZÍNE? A VÁLASZ: IGEN! AZ ALSÓNEMŰ SZÍNE TÖBBET ELÁRUL VISELŐJÉRŐL, MINT HINNÉD.   Mielőtt kiválasztod a megfelelő fehérneműt kétszer is megkell gondolnod, hogy milyen érzéseket is szeretnél vele provokálni. Érzékiséget, szenvedélyességet, romantikus érzéseket szeretnél kiváltani vele?

SOKAKBAN MERÜL FEL A KÉRDÉS, MIT IS ÁRUL EL A FEHÉRNEMŰM SZÍNE, MI MIT JELENT? SZÁMÍT VALAMIT EGYÁLTALÁN, HOGY MILYEN A SZÍNE? A VÁLASZ: IGEN! AZ ALSÓNEMŰ SZÍNE TÖBBET ELÁRUL VISELŐJÉRŐL, MINT HINNÉD.

 

Mielőtt kiválasztod a megfelelő fehérneműt kétszer is megkell gondolnod, hogy milyen érzéseket is szeretnél vele provokálni. Érzékiséget, szenvedélyességet, romantikus érzéseket szeretnél kiváltani vele?

A vörös és piros színek

A piros és vörös árnyalatú fehérneműkről az embereknek automatikusan a legszexibb, legdögösebb fehérneműk jutnak az eszükbe. Nem véletlenül, hiszen a férfiaknál biztos a siker, ha a szeretett nő ilyen meleg tónusú szexi fehérneműt visel. Tehát ha egy szenvedélyes, őrült éjszakára vágysz, ha szeretnéd elcsavarni a kiszemelt pasi fejét, próbálj ki egy vörös, vagy ahhoz hasonló árnyalatú fehérneműt. Legyen akármilyen stílusú, tanga, vagy francia bugyi, a siker garantált.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Fehérnemű történelem.

  Amit érdemes tudni rúla

 Az 1500-as évektől kezdett népszerűségre szert tenni a fűző, melynek az egyik funkciója az volt,  hogy megemelje és formálja a mellet. az első melltartó prototipust 1859-ben egy férfi, Henry  Lesher készítette. Pár évvel késöbb megjelent az első selyemből és drótból készült darab Nagy  Britanniában. A kosárméret alapján történő méretezést csupán 1928-ban vezették be. Az első  bikinit Louis Reard készítette el 1946-ban, mely egy nukleáris fegyvereket tesztelő térség után  kapta a nevét, mivel bombához hasonló hatást vált ki. 1948-ban pedig elkészült az első push-up  melltartó is, melyet Fradarick Mellinger készített. 1977-ben alapította Roy Raymond a Victoria's Secret céget, felismerve, hogy a férfiak sokkal nyugodtabban rendelnének feleségeiknek katalógusból fehérneműt. 1990-ben Madonna utcai viseletté varázsolta az addig ruha alatt viselt kiegészítőt, mikor a Jean Paul Gaultier éltal tervezett arany fűzőjében feszített a Blond Ambition turnéja alatt. A melltartó Óriási változásokon ment keresztül mire elérte "végleges" formáját.

-------------------------------------------------------------------------

Esküvői fehérnemű divat.

 

 A menyasszonyi ruha alatti láthatatlan fehérneműnek ezen a napon különösen fontos szerepe van. Királynői ruhához királynői fehérnemű, hogy tökéletesen álljon a menyasszonyi ruha. Luxus fehérnemű a magabiztos fellépésért és a nőies megjelenésért. A Lingerieplaza esküvői fehérnemű kollekciója finom részletekkel, széles fazon - választékkal és tökéletes formákkal bűvöl el. A Lingerieplaza esküvői fehérneműi egyszerre ártatlanul bájosak és csábítóan szexisek. Luxus anyagok, kitünő kidolgozás, tökéletes szabásvonalak - a kollekció darabjai észrevétlenül és tökéletesen simulnak a menyasszonyi ruha alá.A fehérnemű kollekció gazdag fűző, míder, melltartó, harisnyatartó modellt foglal magába. 

 

------------------------------------------------------------------------

Hálóing / Baby-Doll / Pizsama

 A hálóruházat sokat segít, hogy boldogabbnak érezzük magunkat. Segít, hogy a napot - az éjszakával - kellemesen lezárjuk és reggel pedig új kihívásokkal teli napra örömmel ébredjünk. Életünk egyharmadát alvással töltjük - jó, ha ezt a fontos időszakot (regeneráció, álmok szerepe, pihenés...) is stílusosan töltjük, nem mindegy miben alszunk! A stílus nem látszat, nem az utcának, nem a környezetünknek szól - a stílus az amit nem lehet megvenni, nem lehet kapni: A stílus az amik vagyunk - nappal és éjszaka!  
Ha napközben elegáns, legyen elegáns a hálószobában is, ha napközben szexis, legyen szexis a hálószobában is, ... 
A hálóruházat szerepe jelentős, de sokszor csak a kényelmi szempontokat vesszük figyelembe. Hogy mit veszünk fel az üzenet párunknak és saját magunknak. Az anyagok, a fazonok, a színek jelzést küldenek - vonzó nőként fekszünk le és vonzó nőként ébredünk fel. Újítsa fel fehérnemű ruhatárát és érezni fogja a változást -Megérdemli, mert nőnek született!

 ----------------------------------------------------------------------

Ajándék Tippek

Az ajándék szót még kimondani is jó érzés! Ajándékot kapni mindig kellemes meglepetés - Ajándékot keresni mindig izgalmas feladat, az ajándék, az ajándékozás öröme széppé teszi a jelent, a múltat és reményt ad a jövőhöz is. 
A Lingerieplaza ajándék tippje természetesen a Fehérnemű. 
A fehérnemű mindig tökéletes ajándék a nőknek - korosztálytól függetlenül egy szép elegáns selyem hálóing, baby-doll, kimonó vagy egy divatos vonzó melltartó szett, fűző, míder több mint egy ajándék - a fehérnemű a nőiesség szimbóluma, így a fehérnemű ajándék fonbtos üzenet étéket is hordozz : szeretet, tisztelet a nőknek! 

 

 

 

---------------------------------------------------------------------------------------------------

Te megtaláltad már az igazit?

PAMUT, CSIPKE, SZATÉN, FEKETE, VÖRÖS, CSÍKOS, KÉNYELMES, SPORTOS, ALKALMI… TÖBB EZER SZÍNBEN, FORMÁBAN ÉS VARIÁCIÓBAN LÉTEZIK. MINDEN HÖLGY RUHATÁRÁNAK ALAP KELLÉKE, A MELLTARTÓ. A NŐI FEGYVERTÁR RÉSZEKÉNT BURKOLJA VISELŐJÉNEK TESTÉT CSÁBÍTÓ PÁNCÉLBA. VAJON MENNYIRE LEHET CSÁBÍTÓ A PÁNCÉLUNK, HA NEM PASSZOL A MÉRET?

Sokszor elkövetjük azt a hibát, hogy hiúságunk miatt túl nagy vagy túl kicsi melltartót választunk. Mondogatjuk magunknak: „hogy nekem bizony nincs ekkora mellem, jobb lesz nekem a nagyobb vagy éppen a kisebb kosár is.”
 
Amikor az ember lánya rádöbben, hogy mi a megfelelő mérete az meg tudja változtatni az életét. Túlzásnak tűnhet ez a kijelentés, de egy jól megválasztott melltartó képes megváltoztatni az összképet így a kedvenc ruhánk is jobban mutat majd rajtunk.
 
A melltartógyártók szerint a hölgyek majdnem 80%-a nem az ideális, méretének megfelelő melltartót viseli. Hajlamosak vagyunk azt hinni, hogy a kényelmesség érdekében elegendő nagyobb hátméretet választani, a kosárból (természetesen a tagadás miatt) pedig kisebbet.
 
Mielőtt felderítő utunkat megkezdenénk érdemes még otthon megállapítani méreteinket. A múltban az ideális melltartó megtalálásához elő kellett vennünk egy mérőszalagot, majd lemérni a mellbőséget, mell alatti méreteket, majd a kettőt kivonni egymásból, kerekíteni ezután táblázatban keresni és talán megkaptuk a megfelelő méretet. Fogalmam sincs, hogy ki csinálta ezt végig, de ha jól sejtem nem sokan bíbelődtünk ilyesmivel.
 
És most következzen három egyszerű lépés, ami segít megtalálni álmaink melltartóját.
 

Első lépés

Ellenőrizd, hogy a megfelelő körméretet hordod-e.
 
(A melltartó pántja szorosan öleli körül a tested. A hátsó pánt vízszintes a hátadon, nem csúszik fel. Két ujjad befér a pánt alá.)
 
Ha a melltartó háta felcsúszik, ilyenkor a körmérete túl nagy és nem tudja ellensúlyozni a melleid súlyát. Próbálj ki eggyel kisebb körméretet.
 

Második lépés

Ellenőrizd, hogy a két mell közötti rész szorosan ráfekszik a mellek közötti területre és nem áll el.
 
Ha a mellek közötti merevítő eláll a testedtől, akár két-három ujjad is könnyen becsúszik alá, akkor a kosárméret túl kicsi és a melleid kinyomják a merevítő részt. Próbálj ki egyel nagyobb kosárméretet.
 

Harmadik lépés

Ellenőrizd, hogy a megfelelő kosárméretet hordod-e.
 
(Melleidet úgy kell az anyagnak körülölelnie, hogy nem ráncosodik, még akkor sem, ha a kezeidet a fejed fölé emeled. A melleknek nem szabad kibuggyanniuk a kosár fölött, kosár oldalán sem a hónunk alatt.)
 
Hölgyeim kezdődhet a melltartó vadászat!
 
forrás: lingerieplaza
Tartalomhoz tartozó címkék: hír