Ez a honlap cookie-kat használ. Elfogadása kényelmesebbé teszi a böngészést a látogatók számára.

Provokáló fehérneműk

Számtalan példát láthatunk neves, elismert divattervezők, különböző üzletek, márkák összefogására. És nem feltétlenül találkozunk mindig kézenfekvő párosításokkal. Ilyen viszonylag meglepő együttműködés született a La Perla luxusfehérnemű-márka és a cseppet sem visszafogott Jean-Paul Gaultier tervező között. A közös kollekcióról már júniusban cikkeztek, a provokáló darabok viszont csak most kerültek az üzletekbe.

La Perla a fehérneműk királynője, de a királynők valószínűleg nem viselnék ezeket a modelleket. A kifinomult eleganciájáról ismert luxusmárka ezzel a kollekcióval azokat is bűvkörébe vonja, akik a provokatív darabokra buknak. Hogy ne csak a francia tervező rajongói vásároljanak a kihívó alsóneműkből, a New York-i bemutató után  ingyen koktélokkal bátorították a szolidabb vevőket.

Na persze a La Perlától megszokott ismertetőjegyeket – mint a nőies vonalak hangsúlyozása – nem  nélkülözi a Jean-Paul Gaultier La Perla Collection Créateur sem, de olyan merészebb részletekkel egészült ki, mint a Madonna által ismertté tett csúcsos melltartó. Emellett a fűzők, a harisnyatartók és a különös, csúcsos válldíszekkel kiegészített cicifixek is a merész dizájner jellegzetes kreációinak számítanak. Az apróbb részleteknek is érdemes figyelmet szentelni, mint például a míder provokatív derékmegoldásának vagy az érdekes kivágásoknak.

Színek tekintetében már inkább mondhatjuk, hogy a luxusmárka jegyei dominálnak, hiszen fekete és egy nagyon elegáns púderrózsaszín árnyalatban készültek el a fehérneműk. Az izgalmas, de korlátozott számban megvásárolható darabok 600 és 1200 dollár közötti áron kaphatóak.

forrás: cotcot.hu

Tartalomhoz tartozó címkék: hír