Ez a honlap cookie-kat használ. Elfogadása kényelmesebbé teszi a böngészést a látogatók számára.

Szexi fehérnemű 3D nyomtatással

 

A 3D nyomtatótechnológia lehetőségeinek legújabb példája, hogy a németországi Lascana cég és Victoria Anoka, orosz ruhatervező kétrészes printelt női fehérnemű szettel (melltartóval és bugyival) állt elő. A kagyló- és gyöngyformákból álló designt nejlonporból kivitelezték.

De miért kell fehérneműt printelni? Az ok prózai: Oroszország, Fehéroroszország, Kazahsztán és Örményország gazdasági együttműködése, az Eurázsiai Unió (EaU) – amelyhez valószínűleg az egykori Szovjetunió más tagköztársaságai is csatlakoznak – 2014 júniusában egészségvédelmi szempontok miatt megtiltotta a szintetikus csipkéből készült alsóneműk importját, gyártását és árusítását. A tilalom következményei elég súlyosak, hiszen a forgalomban lévő melltartók, bugyik stb. 90 százalékára vonatkozik.

lingerie.jpg

Anoka terveit a 3D Printus moszkvai 3D nyomtatóközösség és webáruház kivitelezte. Az alapító, Konstantin Ivanov a három hónapos termékfejlesztésről azt mondta a Moscow Times-nak, hogy „a legőrültebb dolog volt, amire valaha is felkértek.”

A Lascana hamarosan elkezdi a fehérnemű online árusítását, kb. 80 dollárba kerül egy szett. Csak fehérben lesz kapható, de bármilyen színre befesthető. Ugyanakkor felettébb bizonytalan, hogy a hölgyek elég kényelmesnek tartják majd a műanyagérzetet keltő nejlondarabokat, vagy sem. A bemutató modellje, Anasztázia Beluszova, szerint nagyon érdekesek, de nem valók mindennapi viseletre.

 

forrás: http://freedee.blog.hu/

Tartalomhoz tartozó címkék: hír